Opvisningsholdet

Kære gymnast i SPD

Måske har du hørt om Opvisningsholdet før, måske har du set Opvisningsholdet lave Opvisning, måske har din kusine gået på holdet engang, eller måske har du aldrig hørt om holdet før…

Opvisningsholdet i Silkeborg Pigerne & Drengene er et hold for gymnaster i foreningen, der er udvalgt til at gå på holdet og som minimum er 1. års minigymnast.

Både drenge og piger træner sammen, og vi laver en blanding af både spring og rytme og gymnastik, som publikum er vilde med at se på.

For at gå på holdet skal man ikke være mega god til det hele, men man skal have super god udstråling! Nogen går på holdet, fordi de er rigtig gode til at springe, andre går på holdet, fordi de er super seje til rytme og nogen er gode til det hele. Alt efter, hvad man er god til udvælges man til at være med i forskellige dele af opvisningen.

Opvisningsholdet startede for mange mange år tilbage (flere af trænerne har gået på holdet da de var børn), og Opvisningsholdet har til formål at give socialt sammenhold på tværs af de forskellige hold i foreningen, både på tværs af køn og alder. Det sociale fællesskab og sammenhold vægtes højt på holdet.
Opvisningsholdet er også foreningens ansigt udadtil, når det ikke lige handler om konkurrencer. Det er fx Opvisningsholdet, der laver opvisning til Regatta, det er også Opvisningsholdet, der laver shows i Tyskland og rejser på sommerture til udlandet for at vise vores seje gymnastik.

Det er ønsket, at Opvisningsholdet er en del af kernen i SPD i forhold til det sociale fællesskab, og et hold som alle kan være stolte af repræsenterer vores forening og som binder foreningen sammen. Opvisningsholdet skal være et attraktivt tilbud for foreningens gymnaster med et højt niveau.

Her kan du se en video af Opvisningsholdets opvisning fra vores seneste tur til Tyskland i sommerferien 2016: https://www.youtube.com/watch?v=7wXxJK2D4Z4

Har du lyst til at gå på Opvisningsholdet? Så har du nu muligheden!

Opvisningsholdet har brug for nye gymnaster til sæsonen 17/18.
Lørdag d. 24. juni fra kl. 10-12 i SSC afholder vi åben træning i SSC for gymnaster, der gerne vil gå på Opvisningsholdet i kommende sæson.

Inden den åbne træning, skal du øve dig på den her lille sekvens (sekvens: https://www.youtube.com/watch?v=PrxXQRrYf5k&feature=youtu.be til sangen https://www.youtube.com/watch?v=4-XxhkHEl78). Sekvensen skal vises til den åbne træning – men bare rolig, du skal ikke vise den alene, men sammen med de andre gymnaster. Den åbne træning vil bestå af forskellig rytme og forskellige spring.

Krav for at kunne gå på Opvisningsholdet:

  • Alder: minimum 1. års minigymnast
  • Du skal kunne sove uden din mor og far, også i udlandet!

At gå på Opvisningsholdet 17/18 indebærer følgende:

  • Træningsweekend med hele Opvisningsholdet fra fredag d. 4. august kl. 12 til søndag d. 6. august om eftermiddagen i SSC.
  • Månedlig træning fra august og frem til jul (kommer til at ligge om lørdagen)
  • Opvisning til Regatta 2017
  • Opvisnings til SSC’s 10 års jubilæum (september 2017)
  • Tur til Tyskland, januar 2018 (selve showet er d. 12. januar), Gala des Sports i Ennigerloh
  • Forårsshow 2018
  • Få træninger op til sommerturen
  • Sommertur 2018 – turen planlægges at gå til Portugal i lidt over 7 dage

 

Med undtagelse af sommerturen til Portugal, er ovenstående shows og ture endnu ikke bekræftet fra arrangørernes side, men vi forventer de bliver til noget.

Som gymnast på Opvisningsholdet er der mødepligt til de månedlige træninger samt diverse shows og opvisninger. Vi forventer også, at du har lyst til at tage med på sommerturen til Portugal 2018.

For den kommende sæson på Opvisningsholdet kommer det til at koste 750 kr. at gå på holdet, inkl. træningsweekenden i august. Derudover må der forventes yderligere et mindre beløb for januarturen samt sædvanlige rejseomkostninger for sommerturen 2018.

Til den åbne træning vil vi vurdere, hvilke gymnaster vi ønsker på holdet for sæsonen 17/18. Du er altså ikke sikret en plads, bare fordi du møder op til træningen. De gymnaster, vi udvælger offentliggøres efterfølgende. Der gives ikke personlige tilbagemeldinger til de gymnaster, der ikke kommer på holdet.

Vi opfordrer både gymnaster fra foreningens TeamGym-hold samt Tumbling-gymnaster til at komme til den åbne træning!

Vi håber super meget, du har fået lyst til at gå på Opvisningsholdet og vil komme til vores åbne træning – vi glæder os meget til at se dig!

Spørgsmål kan stilles til Christina Wølck
Mail: christina.woelck@gmail.com eller tlf. 2025 5414

De bedste hilsner fra

Trænerteamet for Opvisningsholdet 17/18
Martin Thomasen, Nikolai Holm, Line Meier, Christina Wølck