Udtagede piger (15+)

SPD Udtagede Piger 15 + er et tilbud til den øvede rytmegymnast.

Målet er at udvikle og dygtiggøre den enkelte gymnast. Træningerne er målrettet med fokus på teknik, udvikling og bevægelse med arbejde inden for både dansens og gymnastikkens verden. Der skabes et fedt opvisningsprogram, hvor alle jeres bevægelseskvaliteter kommer til udtryk.

Hvis du elsker at bevæge dig, har mod på at lære en masse nyt, udvikle dig og træne målrettet, så er dette holdet for dig.

Man skal være fyldt 15 år inden årsskiftet.

Holdet regner med at deltage i mellem 4 og 7 opvisninger.

For-træninger: 30/8 og 6/9
Udtagelse: 11/9

Om Sille: Mit hjerte banker for gymnastikken, og jeg har dyrket forskellige facetter af gymnastikken siden barnsben. Jeg har bl.a. været forbi dans, teamgym og cheerleading, men har fundet mit fodfæste i den rytmiske gymnastik.

Siden mit år på Bjergsnæs efterskole har jeg gået på hold som Gjellerup Sdr. Elitepiger, Viborgs Elitehold, forskellige Rephold samt udtagede dansehold. Jeg har også været et smut forbi Ollerup Gymnastikhøjskole.

Jeg glæder mig meget til at træne SPD udtagede piger og vil bruge hele min gymnastikbaggrund samt instruktørerfaring til at udvikle den enkelte gymnast og skabe en fed og seværdig opvisning.

Om Caroline: Jeg glæder mig enormt meget til at træne, svede og lege med bevægelser sammen med jer i den kommende sæson! Jeg har altid elsket at bevæge mig, og især i gymnastikken.

Som yngre har jeg brugt meget tid på springgymnastikken og har efter to år på efterskole gået på forskellige udtagede hold i Nordjylland som rytmegymnast; heriblandt Nordjylland Rep og BVN.

Jeg har ligeledes været forbi Fyn, hvor jeg har taget et semester på Ollerup Gymnastikhøjskole på rytme/danse-linjen. Jeg glæder mig monster meget til at træne Udtagede Piger, hvor vi både skal have det sjovt, men også fokuseret – og som til slut skaber et brag af en opvisning! Det bliver for fedt!

Træningstid:

Tirsdag kl. 20.00 – 21:30

Pris:

1.600 kr.

Forældre:

Man forpligter sig til ca. 4 timers frivilligt arbejde i løbet af sæsonen på det tilmeldte hold og/eller i foreningen.

Trænere

Caroline Lange

Tilmelding