Kontakt Opvisningsholdet

Opvisningsholdet i Silkeborg Pigerne & Drengene er et hold for gymnaster i foreningen, der er udtaget til at gå på holdet og som minimum er 2. års minigymnast (11 år).

Både drenge og piger træner sammen, vi laver opvisningsgymnastik, som for os er en blanding af spring og rytme, som publikum er vilde med at se på.

For at gå på holdet skal man ikke være super god til det hele, men man skal have super god udstråling! Nogen går på holdet, fordi de er rigtig gode til at springe, andre går på holdet, fordi de er super seje til rytme og nogen er gode til det hele. Alt efter, hvad man er god til udvælges man til at være med i forskellige dele af opvisningen.

Opvisningsholdet har til formål at give socialt sammenhold på tværs af de forskellige hold i foreningen, både på tværs af køn og alder. Det sociale fællesskab og sammenhold vægtes højt på holdet.

Opvisningsholdet er foreningen primære repræsentant ved opvisninger både i og uden for Danmark. Det er fx Opvisningsholdet, der laver opvisning til Regatta, det er også Opvisningsholdet der tager ud til andre lokale foreninger og opvisningsholdet der laver shows i Tyskland og rejser på sommerture til udlandet for at vise vores seje gymnastik.

Det er ønsket, at Opvisningsholdet er en del af kernen i SPD i forhold til det sociale fællesskab, og et hold som alle kan være stolte af repræsenterer vores forening og som binder foreningen sammen. Opvisningsholdet skal være et attraktivt tilbud for foreningens gymnaster med et højt niveau.

Opvisningsholdet ved Gala des Sports, Ennigerloh 2018:

Krav for at kunne gå på Opvisningsholdet:

  • Alder: minimum 2. års minigymnast
  • Du skal kunne sove uden din mor og far, også i udlandet!

Som gymnast på Opvisningsholdet er der mødepligt til de månedlige træninger samt diverse shows og opvisninger.

Vi opfordrer både gymnaster fra foreningens TeamGym-hold samt Tumbling-gymnaster til at deltage på opvisningsholdet.

Tilmelding