I forbindelse med udtagelsen til Opvisningsholdet for sæson 2021, er det besluttet, at processen vil ske ved at Opvisningsholdets trænerteam vil komme ud til de respektive hold for at overvære en/flere træninger. Herefter vil trænerne tage stilling til hvilke gymnaster, der kan gøre sig gældende på holdet.
Beslutningen er truffet for at undgå, at samle mange fra forskellige hold til en fælles udtagelse. Yderligere gør det sig gældende, at det er få pladser (10), som er tilgængelige, hvorfor det vil være synd, at samle så mange til en udtagelse, hvor der er så få pladser i spil.

Holdene, som trænerne vil tage udgangspunkt i er Mini piger, Mini drenge samt Junior drenge. Det gør vi, da holdet mangler gymnaster fra denne sektion. Vi vil også rigtigt gerne tage et kig på andre hold såfremt det ønskes.
Ønsker man at blive overvejet til Opvisningsholdet, og er man ikke en del af ovenstående hold, så sender man blot en mail til show@silkeborg-p-d.dk. Her skriver man sit navn og alder samt hvilket hold man er aktiv på.
Der vil ydermere være reserveret 2 pladser, som vil blive besat på samme vis efter sommerferien, så alle har en mulighed for at fremvise sit topniveau på trods af den langvarige nedlukning.

SPD Opvisningshold Bürstadt 2019
Opvisningsholdet sidste gang turen gik til Bürstadt, hvor de vandt det internationale gymnastik opvisningsstævne.

You might also enjoy:

%d bloggers like this: