Til den kommende sæson kan vi med glæde præsentere Simon Maagaard som ny fastansat i klubben. Simon er ansat som TeamGym ansvarlig, og skal være med til at udvikle og støtte TeamGym gymnaster og trænere. Simon har selv en flot og lang gymnastikkarriere bag sig, hvor han har deltaget ved både NM og EM. På Tumbling siden fortsætter Bjørk Tønder Gotthardsen, som fastansat Tumbling ansvarlig.

Med den udvidelse af vores fastansatte trænerstab samt alle de øvrige fantastiske trænere, har vi nu sikret, at der vil blive et endnu større fokus på udviklingen af gymnastikken i SPD.

Jeg glæder mig meget til at arbejde tæt sammen med både bestyrelsen, gymnastikudvalget, trænerne og alle medlemmerne i Silkeborg Pigerne & Drengene. Som gymnast har jeg været rundt omkring, bl.a. i TGA og Gjellerup Sdr. og været en del at seniorlandsholdets bruttotrup i TeamGym i 2018 & 2020. Jeg har været medlem i SPD i rigtig mange år, både som gymnast og træner. Jeg elsker at udvikle gymnaster, mærke glæden og motivation i deres øjne. Tidligst har jeg som træner været inde over Junior drenge, Junior piger og Nano drenge, så jeg glæder mig til at arbejde meget mere med børnegymnastikken og på nøje hold, følge dens udvikling i foreningen. Mine rødder ligger i TeamGym og som TeamGym ansvarlig, glæder jeg mig til, at videre udvikle TeamGym afdelingen og i tæt samarbejde løfte afdelingen til nye højder.” – Simon Maagaard

Simon Maagaard kan kontaktes på: simonmaagaard@silkeborg-p-d.dk

Simon Maagaard – 2020

You might also enjoy:

%d bloggers like this: