Lørdag d. 26/1-2019 afholdte Silkeborg Pigerne & Drengene for første gang et Tumbling stævne.

På “hjemmebane” deltog 37 tumblere fra SPD.

I alt blev det til 14 finalepladser og 5 medaljer.

Mads Vestergaard sprang flotte, sikre spring og endte på en flot 2. Plads.

Emma Friis, som havde været ramt af sygdom ugen optil konkurrencen, leverede en stærk præstation i både indledende og finalen. Efter indledende ligger hun nr. 2 med 1,9 point op til første pladsen. I finalen formår Emma at hente ind på første pladsen – dog desværre ikke nok til at snuppe den. Det blev til en flot og meget velfortjent 2. Plads til Emma.

Troja Bentzen gjorde debut i Eliterækken ved Power Series 3. Trods lidt nerver og et par enkelte små fejl bragede Troja derud af og kunne efter finalerne placere sig på bronze-pladsen på medalje-skamlen.

Mikkel Hansen som har kæmpet hårdt mod nervøsiteten i de to foregående Power Series konkurrencer. 3. Gang er lykkens gang – Mikkel overvandt de værste nerver og leverede en flot præstation. Han blev da også belønnet med en flot sølv-medalje.

Christine Mølgaard har kæmpet sig vej tilbage fra en længerevarende skade. Power Series 3 blev konkurrencen hvo hun for alvor vidste, at hun er tilbage på banen og er klar til at konkurrere på top-niveau. Med 4 flotte øvelser sikrede hun sig en imponerende 1. Plads i Eliterækken junior-piger.

Christoffer Scherrebeck havde, trods en ski-tur med Flemming Efterskole i ugen optil, både en træner- og en gymnast-rolle. Før han tog på ski, blev der planlagt nye øvelser, da straight-pass øvelsen har drillet et stykke tid.
På dagen blev det besluttet at lave dele af de nye øvelser, for at teste dem af før det videre arbejde mod WAGC & VM udtagelserne, som starter i løbet af foråret. Disse deløvelser leverede Christoffer i flot stil og de endte med at sikre ham en 1. Plads i Eliterækken senior-herre.

Udover de flotte præstationer fra gymnasterne vil vi fra SPDs side gerne sige tusinde tak til alle de frivillige, som gav en hånd med diverse opgaver i forbindelse med stævnet.

Ydermere skal der lyde et stort tak til Flemming Efterskole, som udlånte en stor mængde redskaber i forbindelse med stævnet.

You might also enjoy:

Leave A Comment

%d bloggers like this: