I går deltog vores Tumbling Talent- og Elitetrup ved Power Series 2, sæsonens anden Tumbling konkurrence.

Flere havde skiftet konkurrencerække til en ny og højere række, så målsætningen var ikke medaljer, men process. Næsten alle tumblerne gennemførte en fejlfri konkurrence, trods nye udfordringer og øvelser.

5 af tumblerne opnåde, trods nye konkurrencerækker og øvelser, alligevel at springe sig til medaljer.

I A-rækken mini-piger var Emma, Karoline-Amalie & Frederikke på henholdsvis 1, 2 og 3. pladsen efter indledende. Pigerne gav den gas i finalen. Desværre måtte Frederikke se sig overhalet af en af de andre piger i rækken. Emma & Karoline-Amalie holdte deres placering og tog henholdsvis guld- og sølvmedalje.

I Elite-rækken mini drenge sprang Oliver Wrang, yngste mand i rækken, sig til en imponernede 2. plads med to vildt flotte øvelser i finalen.

I Elite-rækken junior-drenge sprang Martin sig til en imponerende 2. plads med hele 3 debut-øvelser. Martin er i denne sæson elev på Vesterlund Efterskole.

I Elite-rækken senior-herre deltog Rasmus Steffensen, som netop er hjemvendt fra Verdensmesterskaberne, og gav den gas med nye og spændende øvelser i finalen og sikrede sig en velfortjent guldmedalje.


You might also enjoy:

Leave A Comment

%d bloggers like this: