Foto: GymDanmark Kasper Nerup

I uge 42 deltog Anders Sundtoft, Christoffer Scherrebeck, Magne Skovø, Mikkel Schertz & Rasmus Gaarde, for Danmark, ved Europamesterskabet i TeamGym.

Anders & Magne var udtaget til deltagelse på Danmarks juniormixlandshold. GymDanmark skriver om deres konkurrence:

“Det var fra starten dømt til at blive en utrolig spændende konkurrence, da der ikke var meget som adskilte Danmark og Sverige i kvalifikationen.

Juniormixlandetsholdet lagde ud med en sikker og stort set fejlfri omgang på trampetten, hvilket gav dem 0,900 højere karakter end ved kvalifikationen (17.100). Herefter var det deres tur på rytmegulvet, hvor de i kvalifikationen leverede den højeste rytmekarakter. Udover lidt små fejl, kørte de en flot serie med masser af energi og udtryk – og kunne endnu en gang hive den højeste rytmekarakter hjem på 18.750.

Til sidst var det tre omgange på banen og her viste de seje juniormixgymnaster at de kunne holde nerverne i ro (16.950). ”Jeg tror det er det, med at man har været inde før. Man kender det og skal bare ind og give den fuld gas, fordi det er den sidste konkurrence og den sidste tid med det her hold. Det er helt special følelse”, forklarer en meget stolt Sofie Stausbøl-Grøn.

Med en sejr på 0.700 over Sverige – genvandt Juniormixlandsholdet guldet.”

 

Vi er super stolte af både Anders & Magne for deres flotte præstation på vegne af hele TeamGym DK.

 

 

Christoffer, Mikkel & Rasmus var udtaget til deltagelse på seniorherrelandsholdet. GymDanmark skriver om deres konkurrence:

“Seniorherrerne gik ind til EM finalen som storfavoritter og 10 dobbelt regerende Europamestre, og Danmark har været ubesejret i Seniorherrer siden 1998.

De indledte finalen på trampetten ved at få det danske publikum helt op af stolene – de leverede i stor stil, dog med to fejl i deres landinger. Dernæst var det rytmen, hvor drengenes energi og præstation fyldte hallen med begejstring – fantastisk serie med masser af finurlige elementer og rigtig godt udført, hvilket også blev belønnet med dagens højeste rytmekarakter hos herrerne på 21.150.

Kampen om guldet lå mellem Sverige, Norge og Danmark, som alle gav hinanden kamp til stregen. Danmark skulle afgøre det hele på banen, og det blev en hæsblæsende oplevelse med fantastiske spring, som sikrede Danmark titlen som EUROPAMESTRE 2018.”

 

Sejere end dette bliver det ikke! Vi er ubeskriveligt stolte af drengenes præstation, ikke mindst de fede springomgange de fik braget af ved EM!

 

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

%d bloggers like this: