d. 3. oktober 2018 rejste 3 talenter fra Silkeborg med landsholdet i Tumbling til Portugal, hvor de skulle deltage i det internationale gymnastikstævne: Loulé Cup 2018.

Første dag var en laaang dag. Drengene mødtes med landsholdet i Kastrup lufthavn kl. 05.00 om morgenen. Efter ankomst til Portugal var der en smule tid til afslapning før træning om aftenen. Denne træning var den eneste træning drengene nåde før konkurrencen. Deres indledende runder blev afholdt torsdag d. 4. oktober 2018.

Frederik Skaaning Jørgensen & Oliver Krejberg Jensen var de første, som skulle i konkurrence. De deltog i aldersgruppen 13-14års drenge. Begge leverede en super flot indsats i de indledende runder. Så flot, at de begge kvalificerede sig til finalen.

Martin Abildgaard deltog i aldersgruppen junior-drenge. Martin vidste før afrejse, at hvis hans konkurrence-øvelser gik som planlagt ville han ligge og kæmpe om medalje. Med et par enkelte justeringer i Martins konkurrence-øvelser sprang han sig til en flot 2. plads i de indledende runder – hvilket sikrede Martin sig en plads i finalen.

Finalerne blev afholdt lørdag d. 6. oktober 2018.

Frederik & Oliver skulle udføre én øvelse i finalen. Begge leverede den sværeste øvelse de kunne. Desværre havde Frederik en lille hånd i måtten i landingen, hvilket giver et forholdsvis stort fradrag. Frederik endte på en 6. plads. Oliver kørte fejlfrit gennem finalen og endte på en meget flot 4. plads med 0,4 point fra 3. pladsen.

Martin Abildgaard var flyvende i opvarmningen til finalerne. Der var lagt i ovnen til at skrue max op for sværheden på øvelserne. Martin skulle lave to øvelser i finalen. Da Martin havde sine to opvarmningsomgange på konkurrencebanen blev der dog hurtigt truffet en beslutning om, at nedjusterer omgangene, da han ikke helt ramte banen med samme energi, som han havde gjort i opvarmningen. Trods nedjusteringer og et par enkelte fejl i Martins konkurrence-øvelser endte han på en imponerende 3. plads og hev en flot bronzemedalje med hjem til Danmark.

You might also enjoy:

Leave A Comment

%d bloggers like this: