Til november afholdes der VM i Tumbling, i Rusland.

For at finde de max fire herre og fire damer, som skal repræsenterer Danmark ved VM 2018 i Rusland, har GymDanmark afholdt 3 udtagelseskonkurrencer.

Silkeborg Pigerne & Drengene har stillet med 3 gymnaster til disse udtagelseskonkurrencer.

Ved den første udtagelseskonkurrence gjorde Christoffer Scherrebeck god figur. Der var skruet helt op for vanskeligheden, for at gå all in på de eftertragtede point, som skulle vindes for at sikre sig en plads i VM-truppen. Desværre lavede Christoffer et mindre kiks i slutningen af anden øvelse og scorede ikke point ved denne testkonkurrence.

Foto: Oliver H. Bay

Kristoffer Krüger, som har holdt en længere pause fra Tumbling, var vendt hjem til Silkeborg Pigerne & Drengene, for at træne op mod VM udtagelserne. Kristoffer leverede to gennemførte øvelser ved første testkonkurrence, endda med nok vanskelighed til at score 4 VM-point. Dette placerede ham på en 6. plads i kapløbet om de 4 pladser.

Ved anden testkonkurrence kæmpede Christoffer Scherrebeck alt han havde lært. Desværre manglede der lige de sidste 10% for at score point, og dermed fortsat være med i kampen fremadrettet. Christoffer valgte derfor at trække sig fra den sidste udtagelseskonkurrence, og ligge fokus 100% mod EM i TeamGym, hvor Christoffer fortsat kæmper om en plads på holdet.

Kristoffer Krüger gennemførte samme sæt øvelser ved den anden testkonkurrence som ved den første. Dette sikrede ham endnu engang 4 point. Han var fortsat med i kampen. Ved sidste testkonkurrence var det klart, at Kristoffer måtte gå all in, hvis der skulle scores point nok til, at gøre sig forhåbning om en plads ved VM. Vanskeligheden på den første øvelse blev skruet op, desværre ramte Kristoffer ikke dagen, og øvelsen gik ikke helt efter planen. Kristoffer måtte se sine konkurrenter overhale ham inden om, og kom desværre heller ikke med i VM-truppen. Kristoffer Krüger fokuserer, ligesom Christoffer Scherrebeck, nu 100% på EM i TeamGym, hvor han også er med i kampen om en plads på holdet.

Foto: Oliver H. Bay

Rasmus Steffensen, som var med på Tumbling EM-holdet tidligere i år, var blandt de to forhåndudtagede gymnaster til VM 2018. Rasmus er forhåndsudtaget grundet de flotte senior præstationer han har leveret gennem foråret 2018. Alligevel var Rasmus med ved både testkonkurrence 2 & 3, for at skyde lidt øvelser afsted. Rasmus ramte ikke helt det niveau han havde ønsket, men viste alligevel elementer af, at han er klar og sulten ved det kommende Verdensmesterskab i Rusland.

Foto: Oliver H. Bay

You might also enjoy:

Leave A Comment

%d bloggers like this: