Lørdag d. 21. april 2018 deltog vores tumblere ved Hold-DM 2018 i Tumbling.

I alt stillede Silkeborg Pigerne & Drengene 7 hold ved konkurrencen.

Elite-rækken mini drengene: Oliver, Rasmus, Frederik og Victor gav den fuld gas allerede i de indledende runder. Der var lagt i ovnen til at gå all in på 1. pladsen. Alle drengene leverede de planlagte øvelser og kvalificerede sig på en imponerende 1. plads.

I finalen sprang drengene sikre og flotte øvelser, som resulterede i, at de holdte deres føring og endte med guld om halsen. Super seje, unge, drenge, som levede 100% op til de mål der var sat hjemmefra.

 

B-række mini pigerne: Karoline-Amalie, Emma & Frederikke sprang stilfulde øvelser i indledende og kvalificerede sig flot til finalen. I finalen viste de overskud og endnu større sikkerhed end ved de indledende runder, hvilket resulterede i en flot 2. plads og en sølvmedalje.

 

A-rækken junior drengene: Marcus, Bjørn, Jonas & Søren vidste inden konkurrencestart, at konkurrencen ville blive hård. Drengene formåede, at modstå presset, og springe det bedste de kunne. Deres præstationer rakte til en 2. plads.

 

A-rækken junior pigerne: Sofia, Athena, Troja & Zarina, havde tre debutanter i A-rækken med på holdet (Sofia, Athena & Zarina). Målet var, at få en god oplevelse med deltagelse i en ny konkurrencerække. Alle pigerne leverede over alt forventning og kvalificerede sig flot til finalen. I finalen leverede pigerne super flotte øvelser og endte med en imponerende 1. plads og guld om halsen.

 

Sidste hold i konkurrence var Elite-rækken senior herrene: Rasmus, Christoffer & Martin. De tre seje herre lavede gode, sikre øvelser i de indledende runder. I finalen vidste de, at der skulle skrues op, hvis håber om en sølvmedalje skulle bestå. Alle 3 gik de i konkurrence og leverede præcist som aftalt, hvilket sikrede dem en flot 2. plads i senior-herre-rækken.

En super god konkurrencedag med rigtige fede resultater.

Næste mål er Forbundsmesterskabet d. 5/5/2018 & Senior DM d. 26/5/2018.

You might also enjoy:

Leave A Comment

%d bloggers like this: