April måned blev startskudet på dettes års TeamGym forbundsmesterskab & DM sæson.

Vores mini, junior og senior hold for både drenge og piger har selvfølgelig været i ilden og give den gas.

I denne sæson kvalificerer man sig i mini & junior rækken til enten talent- eller mesterskabsrækken ved regionsmesterskaberne i januar.

Vores Mini-pige 2., 3. & 4. hold kvalificerede sig til talentrækken, mens 1. holdet kvalificerede sig til mesterskabsrækken.

På drenge siden kvalificerede mini-drengene sig til talentrækken, hvilket var helt ok, eftersom mini-holdet er et ungt hold, som hovedsagligt har fokus på udvikling og ikke på konkurrenceresultater.

Junior pigerne løb desværre ind i sygdom og et par skader op mod regionsmesterskaberne, dette gjorde, at pigernes 2. hold kvalificerede sig til talentrækken og 1. holdet til mesterskabsrækken.

Junior drengene kvalificerede sig til mesterskabsrækken.

Som senior-hold skal man ikke kvalificerer sig ved regionsmesterskabet, hvorfor trænerteamet omkring vores senior afdeling besluttede ikke, at deltage ved regionsmesterskabet allerede i januar.

 

Efter 1. runde ved talentrækken lå mini-drengene på en 5. plads. En konkurrence hvor de viser et fornuftigt spring-niveau, med plads til forbedring på udførslen. Ved 2. runde leverede drengene en endnu flottere præstation, og hentede 1-1,5 point på udførselskarakteren på både trampet og bane.

 

Junior pigerne hold 2, leverede ligeledes en flot præstation ved både 1. og 2. runde af talentkonkurrencen. Med en gennemsnitlig udførselskarakter gennem begge runder, på alle redskaber på 7,2 endte de på en meget flot 2. plads.

 

Mini pigerne (hold 2, 3 & 4) klarede sig ligeledes godt ved talentkonkurrencen og hold 3 & 2 endte på en flot tredjeplads i henholdsvis 2. og 1. division.

 

 

Det unge junior-drenge hold, sprang flotte, sikre og fornuftige spring ved forbundsmesterskab 1. runde. De ligger inden 2. runde på en 11. plads. De arbejder i øjeblikket fuld gas på, at findpudse de sidste detaljer i springene og strække de sidste fodled ud i rytmen.

 

Mini pige 1. holdet leverede det bedste konkurrenceresultat i 3 sæsoner ved forbundsmesterskab 1. runde, og ligger på en 17. plads inden 2. runde. Der bliver i tiden særligt fokuseret på trampet, da det er her holdet har de “nemmeste” point at hente på udførselen.

 

Junior pigerne laver en god præstation ved forbundsmesterskab 1. runde. De går videre til 2. runde på en 26. plads. De arbejder, som mini pigerne, fuld gas med trampet-spring, hvor de “nemt” kan hente ét eller to point.

 

Senior Mix holdet var for første gang i konkurrence sammen som hold i sidste weekend, hvor der blev afholdt forbundsmesterskab 1. runde. Holdet skulle ind og fokuserer på egen præstation og ikke på resultatet. Dette klarede de 12 fantastiske gymnaster storslået. Efter deres konkurrence satte holdet og dets trænere sig på bænken, for at se det sidste af mix-konkurrencen. Som konkurrencen udfoldede sig kunne mix-holdet se deres præstation række til en helt uventet og super flot 3. plads. Holdet er nu klar til at give den gas frem mod anden runde, hvor holdet igen vil gå ind og leverer det bedste de kan.

 

Video af mix-holdets konkurrence:

 

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

%d bloggers like this: