I løbet af februar måned, har GymDanmark afholdt udtagelseskonkurrencer, for at finde de tumblere, som skal repræsentere Danmark ved Europamesterskaberne til April. Fra SPD deltog: Christine Mølgaard, Martin Abildgaard & Rasmus Steffensen ved begge testkonkurrencer.

Ved første udtagelse scorede både Martin & Rasmus point, Rasmus scorede endda point til at blive udtaget med det samme. Christine bøvlede med en øm fod, som desværre gjorde, at hun ikke scorede point ved denne konkurrence.

Ved anden testkonkurrence gav drengene den gas igen, og scorede flere point. Christine missede desværre landingen på sin dobbelt hofte, og den blev underkendt. Dette resulterede i, at hun ikke scorede point ved denne konkurrence, og dermed ikke er udtaget til EM.

Efter den sidste konkurrence blev det offentligtgjort, at Martin & Rasmus skal repræsentere Danmark ved EM til April, i henholdsvis junior og senior rækken.

Vi er meget stolte af alle tre og ønsker de to drenge knæk og bræk ved EM til April.

You might also enjoy:

Leave A Comment

%d bloggers like this: