I lørdags deltog vores Tumbling afdeling ved stævnet: Power Series 3, som blev afholdt i SG huset, Svendborg.
Konkurrencen var nummer 3 i rækken af 4 power series konkurrencer, som skal afholdes gennem sæsonen.

15 tumblere, fra SPD, var klar ved konkurrencestart.
Med kun 2 ugers træning efter ferien, var både gymnaster og trænere forberedt på, at dette ikke ville blive den bedste konkurrenceresultat i sæsonen.
På trods af den korte optaktsperiode, leverede flere af gymnasterne super flotte øvelser og klarede sig bestemt bedre, end trænerteamet havde forventet.

I sær Oliver Krejberg, Martin Abildgaard & Christine Mølgaard (nuværende elev på Vesterlund Efterskole), leverede øvelser på højt niveau.
Oliver fløj ned af banen i de indledende runder, og kvalificerede sig til finalerne på en 3. plads, med 0,2 point ned til 4. pladsen. I finalen skruede Oliver op for vanskeligheden på sine øvelser, og leverede dem med stor sikkerhed. Dette resulterede i, at han efter finalerne kunne stå på skamlen med bronze om halsen, med 3,8 point ned til 4. pladsen.

Martin har siden sin deltagelse ved WAGC arbejdet med at sætte dobbelt strakt op på midten af banen, og målsætningen va, at have denne med i konkurrence ved Power Series 3. Dette lykkedes både i de indledende runder, men i særdeleshed i finalen, hvor Martin fik lavet dobbelt strakt til full in hoftebøjet (dobbelt hoftebøjet salto med 1 skrue). Med to flotte øvelser i finalen endte Martin på en velfortjent 3. plads.

Chrstine har siden sin deltagelse ved WAGC arbejdet på, at få dobbelt strakt smidt, som slutspring, på sin første øvelse. Dette gik også godt både i indledende og finalen. Desværre måtte hun sætte hænderne i, i landingen på hendes full in lukket (dobbelt lukket salto med 1 skrue) i finalen, hvilken resulterede i en 3. plads. Christine var skuffet over ikke at vinde rækken, men samtidig tilfreds med, at hun var den eneste pige i elite-rækken junior piger, der konkurrerede en dobbelt salto med hel skrue, ved denne konkurrence.

Næste mål for vores tumblere er EM udtagelserne, som ligger i februar. Her er følgende SPD gymnaster tilmeldt:

  • Rasmus Gaarde Sørensen
  • Rasmus Steffensen
  • Christine Mølgaard (nuværende elev på Vesterlund Efterskole)
  • Martin Abildgaard

You might also enjoy:

Leave A Comment

%d bloggers like this: