Som vi tidligere har fortalt er Rasmus Gaarde Sørensen er Rasmus Steffensen i denne uge rejst til Sofia, Bulgarien for at repræsentere SPD & Danmark ved VM i Tumbling.

I går, torsdag, var herrerne i ilden for første gang, ved de indledende runder.

Rasmus Gaarde leverede en rigtig flot præstation, med en enkelt fejl som endte med at koste 0,3 i fradrag på slut karakteren i første øvelse. Til gengæld blev der sat en ekstra skrue på han twist pass omgang, hvilket betød at han øgede sin vanskelighedsscore betydeligt på denne øvelse. Rasmus sluttede på en 25. plads efter de indledende runder.

 

Rasmus Steffensen bragede afsted. Processen op mod dette års VM har været lang og fokuseret og har dermed givet ham de fornødne resourcer til at give den fuld gas ved de indledende runder. Han ender på en flot seks plads ved de indeledende runder. Da der i VM reglementet står, at kun to atleter pr. nation kan deltage i finalen ryger to af de fire russere , som lå foran Rasmus ud, og Rasmus er klar til den individuelle finale ved VM på en utrolig flot 4. plads.

 

Både Steffensen og Gaarde skal være med, når de danske herre ligeledes skal kæmpe om en af de 3 medaljer i hold finalen, som de også har kvalificeret sig til i torsdags.

 

Holdfinalen afvikles lørdag kl. 14.00 dansk tid.
De individuelle finaler afvikles søndag kl. 14.00 dansk tid.

 

Vi kigger spændt med herhjemme fra og krydser alt hvad der krydses kan for at drengene fortsætter den gode stime.

You might also enjoy:

Leave A Comment

%d bloggers like this: