I lørdags deltog 12 af vores tumblere ved Power Series 2 – 2017, som blev afholdt i Idrætscenter Vest i Holstebro. Heriblandt også de 4 tumblere, som er udtaget til at repræsenterer Danmark og Silkeborg Pigerne & Drengene ved WAGC i uge 46.

Dagen var lang med mange deltagende tumblere, men udbyttet og præstationerne gjorde, at dagen føltes kort.

Emma Friis var debutant i B-rækken og var ikke helt sikker på sine øvelser. Det klarede hun super flot og endte med at gennemfører 3 fornuftige øvelser.

Sofia Bergstrøm deltog ligeledes i B-rækken, hvor hun bragede gennem de indledende runder og kvalificerede sig til finalerne på en 1. plads. I finalerne gjorde hun præcis som hende og Hannibal Sørensen havde aftalt og endte med at vinde B-rækken endnu en gang. En super stolt træner, gymnast og ikke mindst forælder gav high fives og tog billeder.

 

 

I Elite-rækkerne var de to unge drenge Oliver Krejberg og Frederik Skaaning Jørgensen deltagende i mini drenge rækken. De to unge drenge havde sidste mulighed for at få testet deres øvelser af inden de i næste weekend drager mod Sofia, Bulgarien for at deltage ved WAGC. Oliver var flyvende i indledende, men desværre kneb at holde niveauet i finalerne. Frederik lavede et set okay øvelser i indledende, og strammede ballerne og leverede to super flotte øvelser i finalen.

 

Martin Abildgaard, som ligeledes er udtaget til WAGC, var flyvende fra start til slut. Han fløj igennem de indledende runder og endte med at kvalificere sig på en 1. plads til finalerne. Her leverede han endnu en gang et flot set øvelser, og endte med en flot og meget velfortjent 2. plads.

 

Christine Mølgaard, som i denne sæson også er elev på Vesterlund Efterskole, havde et mål med konkurrencen: der skulle full in på øvelsen. Dette lykkedes desværre ikke i de indledende runder, men i finalen bragede hun en super flot øvelse af, med full in som afslutning. Og med en flot anden øvelse sikrede hun sig en 3. plads.

 

 

Rasmus Gaarde Sørensen & Rasmus Steffensen – de to spidser på vores tumbling afdeling er udtaget til at repræsenterer Danmark og Silkeborg Pigerne & Drengene ved VM, som ligeledes afholdes i Sofia, Bulgarien, dog i denne uge. Da de skulle rejse mod VM søndag, tidligt om morgenen var det besluttet at de ikke skulle deltage ved denne konkurrence.

Vi har fået besked fra de 2 x Rasmus om, at de er kommet godt derned, og video fra deres første træningspas vidner om, at de i den grad er klar til at give den gas ved de indledende runder.

You might also enjoy:

Leave A Comment

%d bloggers like this: