I lørdags deltog vores tumblere ved Power Series 1, som blev afholdt på Flemming Efterskole.

I alt deltog 14 tumblere fra SPD.

De yngste tumblere deltog i henholdsvis C og B-rækken og gjorde flot figur med mange gennemførte og flotte øvelser.
Særligt gjorde Sofia Bergstrøm sig bemærket. Hun har tidligere bokset med ikke at kunne gennemfører øvelserne uden trænerassistance på banen. Men ved PS 1 i weekenden sprang hun uden trænerassistance og gennemførte i indledende to flotte øvelser og kvalificerede sig til finalen på en 1. palds. I finalen var Sofia rolig og udførte en flot og sikker øvelse, som sikrede hende guldet efter finalen.

På fiberbanen stadfæstede Oliver Krejberg sig i mini elite rækken. I indledende leverede den 12årig tumbler to flotte øvelser med henholdsvis dobbelt lukket og strakt hel skrue som slutspring.
I finalen lå Oliver på en 2. plads. Vanskelighedens på hans øvelser på skruet en smule op og Oliver leverede to sikre øvelser med henholdsvis dobbelt lukket og dobbelt hofte som afslutningsspring.
Disse øvelser var nok ti at Oliver holdte sin placering og endte med sølv om halsen.

Christine Mølgaard, som pt. er elev på Vesterlund Efterskole, gik all in på at få dobbelt med hel skrue med i konkurrence. Dette lykkedes desværre ikke, men i stedet hev hun en bronze medalje.

Magne Skovø kæmpede hårdt i S-rækken. Her var han oppe i mod andre skarpe tumblere, men med sikre og veludførte øvelser endte Magne med en flot 2. plads og sølv om halsen.

Martin Abildgaard havde lidt knas med at finde formen under de indledende runder – men i finalen var han kniv skarp. Hvilket resulterede i, at Martin endte med sølv om halsen.

I elite rækken senior herre gjorde Christoffer Scherrebeck, Rasmus Gaarde Sørensen & Rasmus Steffensen god figur.
Desværre kiksede øvelserne lidt for Christoffer i finalen og han endte uden for medaljerne.
Rasmus Steffensen forsøgte sig med nye øvelser og nye slutspring. Dette gik fornuftigt, dog ikke helt som planlagt. Dette resulterede i en flot 3. plads.
Rasmus Gaarde sprang 4 flotte øvelser gennem konkurrencen og viste endnu en gang hvorfor han for 2. gang er udtaget til at repræsentere Danmark ved VM i november.
Rasmus Gaarde blev belønnet for sine 4 flotte øvelser med en 1. plads i senior herre rækken.

You might also enjoy:

Leave A Comment

%d bloggers like this: