I dag afholdte GymDanmark Tumbling den første af tre udtagelseskonkurrence frem mod VM i Tumbling. VM afholdes i Sofia, Bulgarien november 2017. Rasmus Gaarde Sørensen & Rasmus Steffensen, fra Silkeborg Pigerne & Drengene, deltog i dag ved første testkonkurrence.

Rasmus Steffensen sprang to flotte øvelser, bestående af et straight pass (2x dobbelt strakt til trippelt lukket) & et twist pass (strakt full full til strakt miller). Udtagelsen foregår på den måde, at tumblerne score et bestemt antal point for en bestemt vanskelighed samt samlet score. Rasmus’ øvelser endte med at give ham 16 point og placere ham i spidsen af feltet om de eftertragtede VM pladser.

Rasmus Gaarde kiksede desværre slutspringet i sit straight pass og missede derved chancen for at score VM point ved denne testkonkurrence. Dog kom han stærkt igen og udførte et ganske fornuftigt twist pass (strakt full full til lukket miller). Rasmus går nu all in på de sidste to testkonkurrencer, hvor der fortsat er mulighed for at skaffe point og dermed kvalificere sig til VM truppen.

Næste udtagelseskonkurrence afholdes i Odense d. 16/9.
Den sidste udtagelseskonkurrence afholdes i Odense d. 17/9.

You might also enjoy:

Leave A Comment

%d bloggers like this: