SPD opstarter i kommende sæson nyt rytmehold for piger, der går i 7.-9. klasse.

Holdet er for gymnastik- og/eller danseinteresserede piger, som skal starte i 7., 8., eller 9. klasse efter sommerferien.

Vi giver dig mulighed for at komme og snuse til holdet og se hvad trænerne har at byde på torsdag d. 8. juni kl. 18-20 til en lille prøvetræning. Det foregår i Spejlsalen i Silkeborg Sportscenter og er gratis.
Holdets trænere er Nellie Granlund og Regitze Bernsen, som begge har gået på gymnastikefterskoler og nu går på gymnasiet i Silkeborg.

Hvis I har lyst til at være med, så ‘deltager’ og inviter også din veninde med!

Tilmeldingen til prøvetræningen er ikke en endelig tilmelding til holdet, og du er derfor ikke forpligtet af det. Har du ikke mulighed for at deltage i prøvetræningen, men gerne vil gå på holdet efter sommerferien, er du naturligvis stadig meget velkommen.

(Træningen efter sommerferien er i spejlsalen i SPD om mandagen fra 16.30-18.00. – Yderligere information om holdet og holdstart vil komme senere.)

Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive en besked til SPD’s Facebook.

Vi håber at se rigtig mange aktive og glade gymnaster til en sjov og god træning!

You might also enjoy:

2 Comments

  1. Min datter (7kls efter ferien) vil forfærdelig gerne prøve dette rytme hold – kan hun komme til 1. træning og derefter tilmeldes?
    Dertil kommer at hun har en rolle på Silkeborg Ny Teater i deres børneforestilling – de øver mandag kl 18. Hun skal ikke være der hver mandag, men vil det være et problem at hun skal gå tidligere nogle gange?
    Mvh Trine

Leave A Comment

%d bloggers like this: