TeamGym Senior afdeling (TeamGym) – Silkeborg Pigerne & Drengene

Silkeborg Pigerne og Drengene (SPD) satser fra sæsonen 2017-2018 på TeamGym senior. Der vil være fokus på struktureret, målbevidst og kvalitetsfyldt træning. Hos SPD’s senior afdeling vil vi i første omgang bestræbe at oprette et mix hold. Hvis det viser sig at der er gymnaster og niveau nok til at oprette både herre og dame hold, gøres dette selvfølgelig. Ved mandags aften træningen, vil du komme til at træne side om side med SPD’s Tumbling Elitehold, og træne sammen med nogle af de bedste tumblere i Danmark. Der er udover træningen lagt energi i, at skabe et fedt miljø omkring holdet, hvorfor der igennem sæsonen vil være flere sociale sammenkomster, med forskellige temaer. Som tillæg til de to ugentlige træninger, vil det være muligt, at deltage på SPD’s Eliteakademi, som tilbyder morgen- og formiddags træning tirsdag, onsdag og torsdag. Går man eksempelvis på Silkeborg Gymnasium eller Handelsskole i en sportsklasse er det muligt at deltage ved alle træninger. Går man ikke i en sportsklasse, kan man fortsat deltage ved onsdags træningerne.

Hvem skal træne holdet?
Cheftræner: Oliver Bay
Ansvarligtræner: Esben Dan Pedersen

Mere info finder du i vores SPD senior gruppe – følg linket og søg om medlemsskab, så vil Oliver godkende dig hurtigst muligt.
https://www.facebook.com/groups/755483837957780/

Har du spørgsmål inden du søger medlemsskab i gruppen kan du kontakte Oliver på:
tlf: +45 29 16 26 86
mail: mail@oliverbay.dk

Vi glæder os til at se dig og have mange fede træninger og oplevelser sammen!! 😀

You might also enjoy:

Leave A Comment

%d bloggers like this: