Vi havde i weekenden 9 tumblere i konkurrence i årets sidste Power Series (Tumbling) konkurrence, i Holstebro.

 

Det var en fornøjelse at se hvordan tumblerne støttede op om hinanden, og hjalp med gode råd og motivering, da begge tumbling trænere desværre var forhindret i at deltage denne weekend. Hvilket også resulterede flere flotte omgange, og fine resultater.

 

Resultaterne fra weekenden blev som følgende:

 

I mini pige C-række fik Athena Sehested Rytter en flot 11 plads og i mini drenge B-rækken fik Magnus Isager comeback efter længere tids pause med en 9 plads. I junior drenge B-rækken havde vi Simon Solberg med som efter en flot sæson sluttede med en sikker bronzemedalje.

I elite mini piger fik Alberte Nørgaard en flot 6 plads, og hos elite mini drengene stillede Oliver Krejberg Jensen og Frederik Skaaning op, og sluttede begge lige uden for finalepladserne som henholdsvis nummer 13 og 10.

Christine Mølgaard og Martin Abildgaard stillede op i henholdsvis elite junior pige og drenge. Christine vandt sikkert sin række og Martin lavede 2 meget sikre finale spring som gav ham en bronzemedalje.

Hos senior herrerne repræsenterede Rasmus Gaarde, som gjorde comeback efter en længere skadespause, og Rasmus Steffensen SPD. Niveauet hos senior herrerne var usædvanligt højt denne weekend, men med nogle imponerende spring sikrede Rasmus Steffensen sig en sølvmedalje, mens Rasmus Gaarde sluttede som nummer 9.

 

Da dette var årets sidste Power Serie skulle de pågældende vindere kåres og SPD fik igen i år en pokal med hjem. Christine Mølgaard vandt sikkert Elite junior pige rækken.

 

Afslutningsvis skal der rettes en stor tak til træneren fra Outrup GUB, Christian Søndergaard for at hjælpe vores gymnaster gennem dagen, med både coaching og modtagning. Det er en fornøjelse at se hvordan det kan lade sig gøre at hjælpe hinanden, til trods for at man også er konkurrenter.

 

Vi ses til nogle flotte opvisninger til Forårsopvisningen på lørdag, i Kjellerup.

 

Med venlig hilsen
Steffen Mølgaard
Næst Formand SPD

 

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

%d bloggers like this: