D. 14/01/2017 deltog 11 tumblere fra SPD ved Power Series 3 i Tumbling.
Konkurrencen blev afholdt i Odense og var årets første konkurrence.

DSCF9237
Foto: Oliver Bay

Gymnasterne leverede super flotte øvelser og 5 sprang sig i finalerne. Hvor SPD endte med 3 medaljer.

Simon Soelberg – B-rækken junior drenge, endte på en flot 3. plads efter 3 fornuftige og flotte øvelser.

Martin Abildgaard – Elite-rækken junior drenge, havde lidt knas med første øvelse i de indledende runder, men kom stærkt tilbage med 2 super fede øvelser i finalen. Han endte på en 3. plads.

Christine Mølgaard – Elite-rækken junior piger, kæmpede bragt for at få sin første DB strakt godkendt på en øvelse. Dette gav en smule huk på stilkarakteren i de indledende runder. I finalen var der en smule knas med første øvelse, men i anden øvelse lykkedes dagens mål. Slutspringet dobbelt strakt kom nemlig på øvelsen, og blev godkendt. Hendes præstationer sikrede hende en flot og velfortjent 1. plads.

PRO20247
Foto: Oliver Bay

“Taget i betragtning, at dette er årets første konkurrence, og alle har været presset på træningsmængden, grundet jul og nytår, var konkurrencen en succes. Vi fik vidst hvad vi kunne, og skaffede nogle flotte resultater – mere kan jeg ikke forlange.” – Træner Oliver Bay

You might also enjoy:

Leave A Comment

%d bloggers like this: