I lørdags deltog 16 af SPD’s tumblere ved Power Series 2 i Svendborg. Heraf vandt 3 medalje.

 

Christine Mølgaard, 1. plads junior elite piger, havde som mål, at lave dobbelt strakt på sin øvelse. Det lykkedes ikke i indledende, men i finalen fik hun banket ned af banen og smidt en dobbelt strakt afsted, desværre underroterede den en lille smule, og blev derfor underkendt – men den var med i konkurrence og mega klar til næste konkurrence. Udover øvelse til dobbelt strakt, så forsøgte Christine, at sætte personlig rekord i hendes twist pass. Dette lykkedes og Christine fik lavet whip hel ned til dobbelt hofte.

 

Martin Abildgaard, 1. plads mini elite drenge, havde sat sig for at vinde. Han bragede gennem indledende med 2 rigtig fine øvelser. I finalen steppede han gamet op, og fik kørt sin full full i en konkurrence. Endnu en ny personlig rekord – sejt!

 

Oliver Krejberg sprang sig flot gennem indledende – sikre og pæne spring. Han holdte niveauet og stilen i finalen og levede op til det mål, han havde sat inden konkurrencen, nemlig at ende i top 3. Oliver fik en meget velfortjent 3. plads i B-rækken mini drenge.

 

 
[SLGF id=1436]

You might also enjoy:

Leave A Comment

%d bloggers like this: