Kære gymnaster, forældre & udefrakommende.

Den nye sæson er lige om hjørnet og for nogle allerede startet, og der bliver arbejdet målrettet på, at vi i den kommende sæson skal have en ny foreningstræningsdragt. Vores træningsdragter er i høj kurs hos gymnaster og trænere, og dragterne er altid på, når gymnasterne er til konkurrence og opvisning, men den vil helt sikkert også blive en del af bybilledet i Silkeborg, da vores gymnaster elsker deres foreningstøj  .

Til vores nye træningsdragter søger vi en sponsor, som kunne tænke sig at få sit logo på ryggen (ca. 400 træningsdragter). Hvis du har lyst til at hjælpe os, eller kender nogen, som kunne have interesse i et tøjsponsorat, så hører vi meget gerne fra dig.

Som tøjsponsor vil du få yderligere eksponering på vores hjemmeside og på storskærm til stævner. Der vil også være mulighed for at komme med specialtilbud etc. til vores gymnaster via hjemmesiden/intranettet, hvis det kunne være interessant.

 

Hvis du har nogle spørgsmål til ovenstående, er du mere en velkommen til at kontakte Silkeborg Pigerne & Drengenes sponsorudvalg

 

Steffen Mølgaard, molgaardsteffen@gmail.com

Allan Dremstrup, atdremstrup@gmail.com

Christina Andersen, chrisserander@gmail.com

You might also enjoy:

Leave A Comment

%d bloggers like this: