Så nærmer vi os sæsonstart for Tumbling holdene i sæsonen 2016/2017.

Som meldt ud inden sommerferien, har vi i Silkeborg Pigerne & Drengene foretaget struktur ædnringer, som er udarbejdet med fokus på den personlige udvikling og kvalitetssikring af børn & unges gymnastiske “opdragelse”.

Helt konkret betyder det, at fremover vil børn i alderen nano & mikro ikke gå til TeamGym eller Tumbling, men til børne- eller grundgymnastik, hvor de i deres aldersgrupper vil blive inddelt efter niveau.  Denne inddeling skal sikre, at gymnasterne udfordres på netop det niveau de har behov for, for at udvikle sig bedst og mest muligt. Samtidig er konceptet bygget op om, at sikre, at gymnasterne får de rigtige grundsten med fra start.

Det betyder også, at af rene Tumbling hold findes Talent- & Eliteholdet. Disse to hold starter sæsonen op fredag d. 12. august kl. 16.00 – 18.00 i Silkeborg Sportscenter.

Der vil være 3 udtagelsestræninger: 12/08, 14/08 & 17/08. Ved sidste træning skal i registere jeg på en mailliste, og i vil inden fredag d. 19 august, få en mail om, hvorvidt i/jeres barn er udtaget til et af holdene.

 

Hvis du/i måtte have nogle spørgsmål, er i meget velkomne til at tage kontakt til Tumbling ansvarlige: Oliver Bay, mail@oliverbay.dk

You might also enjoy:

Leave A Comment

%d bloggers like this: