I weekenden blev der afholdt landsholdsudtagelse i både TeamGym & Tumbling. Silkeborg Pigerne & Drengene var repræsenteret begge steder.

Lørdag startede for 4 SPD’ere med udtagelseskonkurrence til henholdsvis Talentlandsholdet & Juniorlandsholdet. Alle 4 – Christine Mølgaard, Martin Abildgaard, Sofia Bergstrøm og Signe Bay Dahl – slap gennem nåleøjet, og kan nu kalde sig for landsholdsgymnaster.

DSCF4283
Martin Abildgaard & Christine Mølgaard – foto: Oliver Bay

 

13434952_637081013115989_7083155196697889000_n
Signe Bay Dahl – foto: forældre.


Sofia Bergstrøms spring fra udatagelseskonkurrence – video: Hannibal Sørensen. 

Søndag blev det tid til TeamGym

I søndags var der udtagelse til juniorlandsholdene for drenge, piger og mix, hvor SPD havde fem gymnaster i spil til mixlandsholdet. To af gymnasterne gjorde det så godt, at de nu har fået en plads på Juniormix landsholdet.
Oscar og Jimi leverede en fantastisk indsats til udtagelsen. De var enormt stabile hele vejen igennem udtagelsen og viste overskud på momenterne og gav den gas i springene. Oscar sad helt stille i sin høje katete og lavede en af de flotteste trippelouts i trampolinen. Jimi var også enormt stabil i sine momenter og imponerede på banen med araber-flik-trippelback som den eneste af alle drengene, der stillede op.

Vi er utrolig stolte af, at kunne ønske Oscar Carlo Skødeberg og Jimi Nedergaard Steinmeier et kæmpe stort tillykke med deres udtagelse til Juniormix landsholdet i TeamGym.

Det er fedt at have Silkeborg Pigerne & Drengene repræsenteret på landsholdene inden for dansk gymnastik, og i øjeblikket er i alt seks TeamGym-gymnaster fra SPD og 11 tumblere fra SPD en del af de danske landshold – vi glæder os til fortsat at følge og arbejde med deres udvikling!

DSCF4279
Jimi Nedergaard Steinmeier & Oscar Carlo Skødeberg – foto: Oliver Bay 


Her ses Jimi’s super fede trippelt baglæns salto ved landsholdsudtagelsen. 
Tekst udarbejder i af: 
Christina Wølck, Line Meier & Oliver Bay. 

You might also enjoy:

Leave A Comment

%d bloggers like this: