I går var dagen, hvor der skulle dystes om medaljerne til Winners Final i TeamGym, og det skulle afgøres, hvem der skulle have titlen som Danmarksmestre for micro, mini, junior og senior.

SPD’s Juniordrenge havde ligget til en 3. plads til Forbundsmesterskabernes 1. og 2. runde med cirka 5 point op til 2. pladsen. Fire Juniordrengehold (1.-4. pladserne fra Forbundsmesterskaberne) skulle dyste om medaljerne.

DSCF3906
Foto: Oliver Bay

Det var en super god konkurrence mellem fire rigtig dygtige hold. SPD’s drenge lavede en rigtig flot konkurrence! De startede ud på bane, hvor samtlige 9 spring blev solidt plantet i måtten. Desværre var der lidt fald på trampet, der kostede på karakteren. Rytmeserien har drengene aldrig lavet bedre, og de opnåede derfor deres bedste rytmekarakter for denne sæson.

DSCF3903
Foto: Oliver Bay

To hold var desværre bedre end Juniordrengene fra SPD, der fik kamp til stregen. Det var dog ingen skam at få en bronzemedalje i en konkurrence med de aller bedste juniordrenge i landet, og de halede endda ind på 2. pladsen og pustede dem i nakken, og til sidst var der kun cirka 1,5 point til 2. pladsen.

Juniordrengene selv udtaler også, at de er tilfredse med deres præstation og placering, og det kan de bestemt også være!

Tillykke med det og rigtig godt gået drenge, en flot afslutning på en flot konkurrencesæson!

13396914_10154220101409591_1689691117_oFoto: Line Meier

You might also enjoy:

Leave A Comment

%d bloggers like this: