I går deltog tumblerne i Hold DM 2016. Vi deltog med hold i følgende rækker:

2 hold i niveau 3 piger.
1 hold i c-rækken junior drenge.
1 hold i elite junior piger.
2 hold i elite senior herre.

Junior elite pige holdet – bestående af: Cecilie Krejberg, Christine Mølgaard & Alberte Nørgaard – sprang sig super gode øvelser i indledende og kvalificerede sig til finalen på en 1. plads. Desværre var der nogle meget små kiks, som betød at pigerne endte på en rigtig fin 2. plads.

På senior herre siden havde vi et kiks på 1. holdet, som desværre gjorde at de ret hurtigt var ude af konkurrencen. Til gengæld tævede senior herre 2. holdet derudaf og endte med at kvalificere sig til finalen. Her sprang alle mand: Martin Abildgaard, Simon Bjørnholdt, Rasmus Gaarde & Hannibal Sørensen sig til en flot og velfortjent 3. plads.

“En god dag med både op- og nedture. En skam pigerne ikke endte på 1. pladsen, men pyt. Pigerne gjorde det super flot og både Cecilie & Alberte fik lavet nye øvelser i konkurrence. Til gengæld var det en stor overraskelse at herrerne endte i finalen og en endnu større overraskelse, at de kunne hive en bronzemedalje med hjem – super sejt gået!” – Oliver Bay, træner. 

Video:

 

Billeder
[fbalbum url=”https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10154160381932835.1073741840.24394097834&type=3″]

You might also enjoy:

Leave A Comment

%d bloggers like this: