5 medaljer – Tumbling

By SPD

17. oktober 2018

I går (17/01/2016) deltog 9 SPD tumblere til Power Series 3 – H.C. Andersen Cup 2016, som blev afholdt i Odense.

Alberte Nørgaard var den første der skulle i konkurrence, og sprang sig til finalen på en flot 2. plads. I finalen gjorde Alberte det super flot, dog blev hun slået af en enkelt modstander og endte med en utrolig flot 3. plads og bronze om halsen.

Jimi Nielsen var næste mand i ilden. Jimi sprang to flotte øvelser og var på en 1. plads til finalerne. I finalen kørte Jimi sikkert igennem, og beholdte sin flotte 1. plads.

Martin Abildgaard skulle igen igen deltage i elite mini drenge rækken, hvor han flere gange har vundet medalje. Han sprang 2 flotte spring i de indledende runder, og holdte niveau i finalerne og endte med en flot 1. plads. Dette er Martins første guldmedalje i Tumbling.

Christine Mølgaard gav den gas og kvalificerede sig til finalen på en 2. plads. I finalen var der fokus på at afprøve nye spring, dette var med blandet succes, men ikke desto mindre endte Christine med en flot 3. plads efter finalen.

Brittany Melia deltog i elite senior dame rækken. Hun lavede debut øvelse med dobbelt hofte i første øvelse i de indledende runder, dette var med til at sikre hende en finaleplads. Efter finalen endte Brittany på en 3. plads.

Video: 

Billeder:
[fbalbum url=”https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10153937066362835.1073741838.24394097834&type=3″]

De resterende deltagere og deres placeringer: 

Navn Række Placering
Rasmus Steffensen Elite Senior Herre 6. plads
Kristoffer Hayes Elite Senior Herre 8. plads.
Knut Skogeng Elite Senior Herre 11. plads
Lasse Abildgaard Niveau 3 drenge 18. plads

About SPD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: