Vores piger og drenge er del af en konkurrenceforening med fokus på spring, tumbling og rytmegymnastik på højt plan.

Gennem tiderne har SDP opnået rigtig mange flotte resultater i både nationale og internationale mesterskaber, og årsagen til de fine præstationer skal primært findes i vores børns, trænertruppens samt forældrenes og bestyrelsens indsats og engagement. Gymnastikfaciliteterne hos Silkeborg Pigerne & Drengene er selvfølgelig også altafgørende, hvis vi fortsat vil skabe fantastiske rammer og resultater sammen med børnene. Nogle redskaber i foreningen er af ældre dato, og nogle har brug for decideret udskiftning.

I Silkeborg Pigerne & Drengene er vi nu ca. 500 medlemmere fordelt på alle vores hold. En bred vifte af sponsorer og ikke mindst frivillige hjælpere står allerede bag os, men det koster mange penge at drive en forening med konkurrencegymnastik på eliteplan. Derfor har vi brug for al den sponsorhjælp, vi kan få til stævner samt til den generelle drift.

Er DU del af et firma, har DU gode kontakter til en eventuelt sponsor, ideer til fundraising eller andet tager vi imod med kyshånd.

SPD tilbyder p.t. tre sponsorpakker:

1.     Bronze:                 5.000,-

2.     Sølv:                    9.000,-

3.     Guld:                  18.000,-

Desuden kan der tegnes tøj-, skilte- samt stævnesponsorater.

Sponsoraterne giver differentieret eksponering på foreningens hjemmeside, til stævner samt mulighed for deciderede sponsorarrangementer. DU er meget velkommen til at få ovenstående uddybet yderligere.

 

Vi glæder os rigtig meget til at høre fra DIG.

 

På sponsorudvalgets vegne

Nønne Carlsen, nhc@carlsenadvokater.dk (Tumbling- og minipigeforældre)

Allan Dremstrup, atdremstrup@gmail.com (minipigeforældre)

Steffen Mølgaard, molgaardsteffen@gmail.com (juniorpigeforældre)

og Christina Andersen, c.a@jyskebank.dk (Minipigeforældre)

You might also enjoy:

Leave A Comment

%d bloggers like this: