17. NOVEMBER 2015
Kl. 19.00 – 21.00
Hjælp tidligere IS-gidsel af med milliongælden

Daniel Rye Ottosen fra Hedegård er hjemvendt efter 398 dage som gidsel hos Islamisk stat i Syrien, han er nu forfulgt af en milliongæld som betaling for hans frigivelse. Kom og hør Daniels personlige fortælling om hans tid i fangeskab. Daniel er tidligere gymnast i Silkeborg Pigerne og Drengene, og bidrog til at Silkeborg kunne hente  en første plads og guldet hjem til byen, ved de Nordiske mesterskaber i 2008.

Silkeborg Pigerne & Drengene inviterer i samarbejde med Silkeborg Business College, til en spændende og oplevelsesrig aften med foredrag fra Daniel Rye Ottosen, som har valgt at tale ud og fortælle om sin tid som gidsel hos tidligere ISIS, nu kendt som IS/Islamisk stat.

Foredraget finder sted den 17 november 2015 kl. 19.00 – 21.00 I Auditoriet på Silkeborg Business College, Bindslevs Pl. 1 8600 Silkeborg, indgang D2. Entrépris er 200kr. som går ubeskåret til Daniels evakueringsgæld, som Daniel selv skal finansiere. Vi råder til at man kommer i god tid og, at man medbringer kontanter.

 

Vi håber på at se en masse fremmødte

Med venlig hilsen
Silkeborg Pigerne & Drengene
I samarbejde med Silkeborg Business College

You might also enjoy:

Leave A Comment

%d bloggers like this: