Silkeborg Pigerne & Drengenes landsholds tumblere deltog i weekenden til World Cuppen: Antwerp Cup 2015

 

7 af Silkeborg Pigerne & Drengenes tumblere og deres træner – Oliver Bay – rejste fredag d. 25/09 mod Belgien. Her skulle de deltage i den internationale konkurrence Antwerp Cup 2015. Konkurrencen var en åben World Cup, med deltagere fra både Danmark, Belgien, England og Frankrig. De 7 tumblere går til dagligt på landsholdet i Tumbling.

Billede1
Foto: Oliver Bay 1 – På billedet ses fra venstre: Christine Mølgaard, Cecilie Krejberg, Alberte Nørgaard, Rasmus Gaarde, Rasmus Steffensen, Kristoffer Krüger & Martin Abildgaard.

”Vi ankom til Belgien – Antwerpen fredag aften ved 20tiden. Her blev vi indkvarteret på et vandrehjem og fik en god nats søvn. Lørdag var vi tidligt oppe og klar til træning i konkurrence hallen.” Fortæller Oliver Bay.

Søndag var store konkurrence dag. Fælles for alle 7 deltagere var, at det var deres første internationale konkurrence.

Alle er spændte og klar ved konkurrence start. De indledende runder går rigtig godt og alle 7 kommer i finalen.

Efter finalerne stod 5 ud af de 7 Silkeborg tumblere på podierne. Rasmus Gaarde: guld i senior herre rækken, Rasmus Steffensen: Guld i 15-16års drenge rækken, Alberte Nørgaard: Sølv i 11-12års pige rækken, Christine Mølgaard: Bronze i 13-14års pige rækken & Martin Abildgaard: Bronze i 12-13års rækken.

”Jeg er super tilfreds og stolt af tumblerne. Alle 7 leverede flotte præstationer. Nu retter vi fokus mod de nationale konkurrence og ikke mindst VM2015, som afholdes i Odense til november.” Fortæller Oliver Bay

You might also enjoy:

Leave A Comment

%d bloggers like this: