Spring Ekstra starter i morgen

By SPD

23. september 2018

Kære medlemmer.

Spring ekstra søndag eftermiddag klokken 12.30-14.00 er et FRIVILLIGT GRATIS tilbud til nano-, mikro- og til dels minigymnaster i SPD. Vi træner grundlæggende spring og behændighed. Målet er, at vi får skabt nogle træninger, der giver udfordringer til alle, mulighed for en masse gentagelser og lyst til at lære mere. Som gymnast får du mulighed for at deltage, hvor piger og drenge træner sammen, hvor aldersspændet er fra “nano-alder” til “mini-alder” og hvor du kan træne på dit niveau. Og så er det naturligvis også målet, at vi har nogle hyggelige og sjove træninger. Vel mødt!

Tilmelding er påkrævet! Tilmelding her

About SPD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: